Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A PELC sikerével zárult a teremszezon

Haraszti Gábor | 2022.02.05.

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club ötödik, egyben utolsó téli teremtornáját rendezték a sportcsarnokban, ahol ezúttal az U14-es lányok játszottak. A kupát – melynek célja elsősorban a tagtoborzás volt – a PELC I. csapata nyerte.

A 2007. január elseje után születettek bajnokságán nyolc csapat vett részt, pályára lépett többek között Szerecseny, Tét, Pápakovácsi és a Munkácsy alakulata is, a benevezettek két csoportból igyekeztek a legjobb négy közé, majd a döntőbe kerülni. A PELC I. veretlenül, kapott gól nélkül jutott a fináléba, ahol a hasonló jó formát mutató körzet válogatottal találkozott. Egyed Ákos játékosainak a döntőben sem remegett meg a lába, magabiztosan hódították el a győztesnek járó trófeát.

– A tél folyamán sokat készültünk teremben, aminek ma meg is lett a jutalma – mondta Egyed Ákos, a PELC edzője. – Sokat gyakoroltuk a gyors, rövid passzos játékot, melynek köszönhetően jól sikerültek a meccsek, gratulálok a lányoknak és bízom benne, hogy sikerült olyan játékosokat találnunk, akik még nincsenek hozzánk leigazolva, de ma kedvet kaptak ahhoz, hogy egyesületi szinten is futballozzanak.

A legjobb kapus Kertész Melissza, a legjobb játékos Palatin Dorka lett, a gólkirályi címet Gulyás Lorina kapta, a hazai csapat legjobbjának Gulyás Szimonettát választották.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: