Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Döntetlennel kezdett a Perutz

Haraszti Gábor | 2022.02.13.

Nem született gól a 2022-es esztendő első tétmérkőzésén, a Perutz FC az NB III-as labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában egy pontot gyűjtött a Komárom ellen, ami a játék összképe alapján reális eredmény.

Weitner Ádám vezetőedző négy, télen szerződtetett játékost is a kezdőcsapatba nevezett, a csapatkapitány Hanzl Máté viszont csak a kispadon kapott helyet. Igazi futballidőben, kiválóan előkészített pályán a kezdő sípszó után a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést, a kapujuk elé szegezték a hazaiakat, egymás után jöttek a veszélyes szögletek és a harmadik percben Szecsődi rövidbe tartó lövését Szigetinek védenie kellett. Az első tíz perc után jutott el a komáromi kapuig a Perutz, egy szabadrúgás után visszatett labda az előrehúzódó Németh elé került, lövését azonban blokkolták. Fél óra játék után Zsirai felívelése csúszott le Oláh lábáról az ötösön, gól nélkül ért véget az első 45 perc.

Tíz perccel a szünet után egy szabadrúgás után Hajnal elé került a kipattanó, lövésére azonban odaért Bánfalvi. A 60. percben Hanzl felívelését Hajnal készítette le Oláhnak, a komáromi kapus azonban ismét a helyén volt. A folytatásban Csernák két próbálkozása ment el a jobb kapufa mellett, a mérkőzés utolsó momentuma Hanzl lövése volt, ám ebből sem sikerült a győzelmet érő találatot megszerezni. A játék összképe alapján igazságosnak mondható döntetlen született.

Weitner Ádám: Az első közel fél órában ránk tudta erőltetni akaratát a Komárom, próbáltunk focizni, de sok labdát veszítettünk, görcsösek voltunk, indokolatlanul szabálytalankodtunk és technikai hibákat vétettünk. A 30. perctől tudtuk rendezni a sorokat és feljavultunk, voltak is ígéretes lehetőségeink, az akarattal, a futómennyiséggel és minőséggel nem volt gond, de a sok pontatlanság miatt nem tudtunk nyerni.

Bozsik Péter: Összességében igazságos eredmény született, igaz az első negyedórában volt egy-két lehetőségünk, később pedig a Perutz alakított ki veszélyt a kapunk előtt. Talán egy hajszállal mi voltunk a jobbak ma, nagyjából az történt a pályán, amit mi akartunk, a végjátékban sajnos pontatlanok voltunk.

NB III, nyugati csoport 21. forduló

Perutz FC – Komáromi VSE 0-0

Pápa, Perutz-stadion. V.: Kubicsek. Perutz FC: Szigeti – Iványi, Zsirai, Németh B., Kalász – Bence, Katona, Szilágyi (Hanzl 56.), Hajnal – Márton (Nagy 65.), Oláh. Edző: Weitner Ádám.

Komáromi VSE: Bánfalvi – Horváth M., Peszmeg, Csernák, Végh, Simigla, Köles, Szecsődi, Göblyös, Schiller, Horváth R. (Tóth 61.). Edző: Bozsik Péter.

A pápai csapat február 20-án 14 órától a Tatabányával találkozik, a helyszín ismét a Perutz-stadion lesz.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: