Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Idegenben sem tudott javítani a Perutz

Haraszti Gábor | 2020.10.25.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában 1-0-s vereséget szenvedett a Perutz FC, mely a Bicske elleni fiaskó után már hét meccs óta nyeretlen.

Bicskei TC – Perutz FC 1-0 (0-0) Gsz.: Peinlich  

A lázas Szabó Zsolt és a szintén beteg Nagy Tamás, valamint a keretből kikerült Császár Attila nélkül készült idegenbeli bravúrra a Perutz, mely három ifi játékost is elvitt a Fejér megyei összecsapásra.

A találkozón az első és második félidőben is a pápai csapat dolgozott ki több lehetőséget, ám Skriba Máté, Kalász Milán, a sérüléséből felépülő Irmes Dávid és Hanzl Máté sem tudott élni a kínálkozó lehetőséggel. Sok vendég helyzet után a 63. percben egy kontrából kissé szerencsés találattal Peinlich megszerezte a vezetést – és mint később kiderült – a győzelmet is a hazaiaknak. A látottak alapján ismét legalább pontot megérdemelt volna a sárga-kék együttes, sőt ha helyzeteinek csak a felét értékesíti, a győzelmet is megszerezhette volna.

Lengyel Ferenc: Déjá vu érzésem van a mai 90 perc után, hiszen ismét nem tudtunk nullára lehozni egy meccset hátul és legalább hat ziccert hibáztunk. Mindkét csapat taktikusan, jól futballozott, mi győzelemre játszottunk, a Bicske pedig kivárásra. Kontrából kaptuk a gólt, ami mutatja, hogy nyerni akartunk, ám ismét nem sikerült. Ami a helyzetemet illeti, úgy látom, az edzéseken vevők a játékosok arra, amit mondok, ám a jövő heti, Ménfőcsanak elleni bajnoki végeredménye eldöntheti, merre indulunk tovább.

Bicskei TC: Kertész – Radó, Kákonyi, Dencinger, Varga (’90 Farkas), Sötét, Vékony, Peinlich (’66 Varga Zs.), Pekowski, Kürti (’71 Török), Lencsés, vezetőedző: Dragan Vukmir.

Perutz FC: Horváth – Koronczai, Zsirai, Bence, Böröczky – Iványi (’76 Benecz), Szilágyi, Kalász (’68 Németh), Hanzl, Skriba – Irmes, vezetőedző: Lengyel Ferenc.

A pápai csapat november 1-jén 11 órai kezdéssel látja vendégül a Ménfőcsanakot.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: