Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Hatodik sikerüket aratták a kézisek

Haraszti Gábor | 2022.02.21.

Szép számú nézőközönség előtt magabiztos győzelmet aratott a megyei kézilabda-bajnokság 11. fordulójában a Bakonyerdő Pápa, mely tíz góllal győzte le a keszthelyi Georgikon DSE-t.

Bakonyerdő Pápa – Georgikon DSE 36-26 (18-15)

A pontvadászat 11. fordulójában azzal a Keszthellyel találkozott a pápai csapat, melytől októberben hatgólos vereséget szenvedett (35-29). Szakonyi 12, Kovarszki 11 találatot jegyzett azon a mérkőzésen, a győzelem szempontjából kulcskérdés volt, hogy őket hogy sikerül semlegesíteni.

Jól játszott az első félidőben a pápai együttes, többször is magabiztos előnyt alakított ki magának. A negyed derekán Horváth Martint kell kiemelni a hazaiaktól, aki előbb a kapunak háttal(!) lőtt nagy gólt a felsőbe, majd egy szép emeléssel iratkozott fel ismét a gólszerzők közé. 18-15-ös első játékrész után az első percekben ugyan egy-két gólig még fel tudott zárkózni a Georgikon, ám a félidő derekára akkora előnyt alakított ki magának a Bakonyerdő, amit már nem tudott ledolgozni a Keszthely. A 13 gólig jutó Kapcsándi Zsolt vezérletével a lelkes közönség által támogatott hazaiak megérdemelt győzelmet arattak.

Kapcsándi Zsolt: Voltak kisebb hullámvölgyek, de ezeket szerencsésen átvészeltük. Taktikailag fegyelmezettek voltunk, a kondíciónk is megfelelő volt és összességében stabil játékkal, nagyobb rotációval megérdemelten nyertünk.

Pápai gólszerzők: Kapcsándi Zsolt 13, Stall Levente 5, Sipőcz Milán 5, Lakos Csaba 4, Horváth Martin 3, Szakács Dániel 3, Major Bence 2, Farkas Patrik 1.

A pápai csapat a következő fordulóban az éllovas Nemesvámoshoz látogat.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: