Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Az MTK-nál edzettek a PELC-es fiatalok

Haraszti Gábor | 2022.02.25.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club partnerségi megállapodást kötött a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiával. Az együttműködés keretében a közelmúltban két pápai játékos vehetett részt az MTK U12-es csapatának edzésén.

Nagy Mihály, a PELC körzetközpont-vezetője és Székely Zsolt, a fővárosi akadémia szakmai igazgatója a szerződés januári aláírásakor hangsúlyozták, azok a gyerekek, akiket edzőik arra a legérdemesebbnek tartanak, rendszeresen részt vehetnek az akadémia edzésein, bepillantást nyerhetnek az egyesület hétköznapjaiba. Az együttműködés első lépcsőfokaként Kovács Barna és Varga Máté vehetett részt a kék-fehérek tréningjén, ahova Radó Tamás körzetközponti operatív vezető kísérte el őket.

– Nagyon családias és barátságos légkör fogadott minket, illetve az edzőtársak is nagyon pozitívan viszonyultak a gyerekekhez – foglalta össze a fővárosban tapasztaltakat a pelc.hu-nak Radó Tamás. – Tóvaj Kristóf, az U12-es korosztály edzője, illetve Kővári Péter előakadémia-vezető elégedettségét fejezte ki játékosaink edzésteljesítményével kapcsolatban. Azóta további labdarúgóink után is érdeklődött partnercsapatunk, a közeljövőben Barni és Máté mellett más korosztályok játékosai is szerephez jutnak majd MTK edzéseken és edzőmérkőzéseken.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: