Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A Perutz ellen javítana hazai mérlegén a Balatonfüred

Haraszti Gábor | 2022.02.26.

Megyei rangadóval folytatja az NB III-as labdarúgó-bajnokságot a Perutz FC. A hat mérkőzés óta veretlen pápaiak vasárnap a legutóbbi játéknapon szintén három ponttal gazdagodó Balatonfüred vendégei lesznek.

Két fordulót követően úgy tűnik, átmentette remek őszi formáját 2022-re is a pápai együttes, mely legutóbb a Tatabányát magabiztos játékkal 3-1-re győzte le. A meccsen Márton Adrián szerezte meg a pápaiaknak a vezetést, majd büntetőből Oláh duplázta meg az előnyt. A 84. percben Farkas szépített, a 3-1-es végeredményt Mogyorósi Bálint állította be, aki első gólját lőtte az NB III-ban.

– A Tatabánya elleni meccsen sokkal jobban játszottunk, mint az előző fordulóban – emlékezett vissza a harmadik pápai gól szerzője, Mogyorósi Bálint. – Sok párharcot nyertünk és sok helyzetet is ki tudtunk alakítani, ami szerencsére ezúttal gólokkal is párosult. Nagyon jó érzés volt betalálni, a jövőben is igyekszem élni a lehetőségekkel és bízom benne, tovább tudom gyarapítani góljaim számát.

A Balaton-partiak október 3-a óta íródó nyeretlenségi szériája múlt héten Sopronban szakadt meg, ráadásul ősszel a Perutz-stadionban vendégsiker született, így van miért visszavágnia a pápaiaknak.

– Bízom benne, hogy tudjuk folytatni jó sorozatunkat – bizakodott a Perutz edzője, Weitner Ádám. – A Balatonfüred múlt héten értékes idegenbeli győzelmet aratott, ami biztos feldobja őket és még nagyobb önbizalommal lépnek majd pályára. Mi is reménykedünk a jó eredményben, elindultunk egy úton, sok új játékos van, a csapatnak még össze kell szoknia, minden szezonban fontos a jó kezdés, egy döntetlen és egy győzelem után ezúttal idei első idegenbeli bajnokinkon tehetünk efelé egy újabb lépést.

– Minden mérkőzés és pont nagyon fontos számunkra – jelentette ki a veol.hu-nak Borgulya István, a BFC trénere. – Most kezd összeállni a csapat, kezdünk kiegyenesedni. A hazai pálya mellettünk szólhat, ám nem mindegy, milyen focival örvendeztetjük meg szurkolóinkat, mindenképpen szeretnénk a hazai mérlegünkön javítani.

A pápaiaknál Zsirai Martin letöltötte eltiltását, Németh Bence visszatért, Szilágyi Adrián, Gasztos Martin és Szalai Csaba viszont továbbra is sérült. A találkozót február 27-én 14 órai kezdéssel rendezik a balatonfüredi sporttelepen.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: