Pop és rock slágerek klasszikusként a kastélynál (Híradó, 2020.10.26.)

360

Szombat délután a Térzene program 5. állomásán a Berki kvintett játszott. A helyszín ezúttal is az Esterházy-kastély kapujánál volt. A zenekarnak van pápai kötődése, hiszen a névadó testvérpár Berki Antal és Gábor pápai születésűek. A különleges formáció klasszikus vonósnégyesre épül, kiegészülve ütős hangszerrel. Műsorukban pop és rock slágerek átiratait hozták el a pápai publikumnak.

Pop és rock slágerek klasszikusként a kastélynál (Híradó, 2020.10.26.)

Pop és rock slágerek klasszikusként a kastélynál (Híradó, 2020.10.26.)Szombat délután a Térzene program 5. állomásán a Berki kvintett játszott. A helyszín ezúttal is az Esterházy-kastély kapujánál volt. A zenekarnak van pápai kötődése, hiszen a névadó testvérpár Berki Antal és Gábor pápai születésűek. A különleges formáció klasszikus vonósnégyesre épül, kiegészülve ütős hangszerrel. Műsorukban pop és rock slágerek átiratait hozták el a pápai publikumnak.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, October 26, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!