Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kirándulásvezető füzet a Forrás tanösvényhez

Babos Petra | 2022.03.03.

A Tapolcafői Kertbarátkör Közhasznú Egyesület egy kirándulásvezető füzetet állított össze a Tapolcafői Forrás Tanösvényhez. A kiadványt Somogyi Zoltán és Megyeri László szerkesztette, a szerzők között Somogyi Zoltán mellett Czibula György és Róka József is szerepel. A harmincoldalas, térképpel kiegészített füzetet fotók is színesítik. Az egyes állomásokhoz tartozó bővebb információk QR-kódok segítségével érhetők el. A kirándulásvezető füzet az egyesület harminchatodik kiadványa.

Somogyi Zoltán, a kertbarátkör elnöke, a kiadvány szerkesztője elmondta, a harmincoldalas füzet a református templom melletti információs táblától indulva vezeti végig a kirándulót a tanösvényen.

– Nagy örömünkre nagyon népszerű a tapolcafői tanösvény, s igény merült fel az azt ismertető kis kiadványra, amely egy sikeres pályázatnak köszönhetően el is készült. Az első részben a tapolcafői karsztvízforrásokról olvashatók érdekességek, a második részben pedig az állomásokat mutatjuk be – tudtuk meg az elnöktől.

A kiadvány a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával ezen a héten jelent meg, ezer példányban. A füzet ingyenes beszerezhető a településrész gazdaboltjában.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: