15 éve szentelték fel a Szent József-kápolnát (Híradó 2020.10.26.)

868

Hálaadó szentmisével emlékeztek a Szent József-kápolna 15 évvel ezelőtti felszentelésére október 25-én. Széleskörű összefogásnak köszönhetően épült meg a templom, mely nem csupán a környékbeli katolikusok szakrális tere, hanem szeretettel befogad különböző rendezvényeket, programokat, így például koncerteket és táborokat is. Salgó Ferenc plébániai kormányzó és Szabó Zoltán káplán együtt mutatta be az ünnepi szentmisét.

15 éve szentelték fel a Szent József-kápolnát (Híradó 2020.10.26.)

15 éve szentelték fel a Szent József-kápolnát (Híradó 2020.10.26.)Hálaadó szentmisével emlékeztek a Szent József-kápolna 15 évvel ezelőtti felszentelésére október 25-én. Széleskörű összefogásnak köszönhetően épült meg a templom, mely nem csupán a környékbeli katolikusok szakrális tere, hanem szeretettel befogad különböző rendezvényeket, programokat, így például koncerteket és táborokat is. Salgó Ferenc plébániai kormányzó és Szabó Zoltán káplán együtt mutatta be az ünnepi szentmisét.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, October 26, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!