… a szabadság semmivel sem összetéveszthető zamata… (Híradó 2020.10.26.)

161

64 évvel a szabadságharcba torkolló forradalom kitörésének napján a pápaiak is méltó megemlékezéssel rótták le tiszteletüket az ismert és ismeretlen hősök előtt. Az Erzsébet ligetben a Magyar Pieta szobornál Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke mondott beszédet. Hangsúlyozta, hogy ’56 hőseinek bátorságából ma is erőt meríthet a magyarság.

… a szabadság semmivel sem összetéveszthető zamata… (Híradó 2020.10.26.)

… a szabadság semmivel sem összetéveszthető zamata… (Híradó 2020.10.26.)64 évvel a szabadságharcba torkolló forradalom kitörésének napján a pápaiak is méltó megemlékezéssel rótták le tiszteletüket az ismert és ismeretlen hősök előtt. Az Erzsébet ligetben a Magyar Pieta szobornál Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke mondott beszédet. Hangsúlyozta, hogy 56 hőseinek bátorságából ma is erőt meríthet a magyarság.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, October 26, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!