Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Nagy csatában maradt alul a Vasas

Haraszti Gábor | 2022.03.06.

Az NB II-es tekebajnokság 17. fordulójában izgalmas, a végletekig kiélezett mérkőzést játszott egymással a Vasas és a Mosonszentmiklós. A játéknapon végül a vendégek örülhettek a két pontnak, miután 17 fával jobbnak bizonyultak vendéglátóiknál.

A Tatabánya elleni vereséget követően hazai környezetben igyekezett javítani a Vasas, az ellenfél az a Mosonszentmiklós volt, mely a középmezőnyben helyezkedett el. A vendégek kezdtek jobban, Kránitz Bence és ifj. Modrovits István is tudta hozni a csapatpontot, utóbbi mindössze egy fával győzte le Bódai Ferencet. A folytatásban Molnár János szállította a Vasas első pontját, majd az utolsó pároknál Rieger Zsolt 600 fás eredményével 2-3 állt az eredményjelzőn, sőt Kiss Sándor is növelte a Vasas egységeinek számát. Az 5-3-as vendégsikert a több összfáért járó két pont alakította ki.

Pápai Vasas SE – Mosonszentmiklós SE 3293 – 3310 (3-5)

Szabados József (játékos-edző): Egy izgalmas mérkőzésen maradtunk alul, sajnos megint elmaradtak az edzésen elért eredmények. Nem kezdtünk jól, de jól hajráztunk, minden gurítással faragtuk a fa hátrányt, de ez kevés volt a győzelemhez.

A pápaiak két ponttal vezetik a bajnokságot, a következő körben pedig Máriakálnokra utaznak.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: