Lezárt akta: Garázdaság és testi sértés miatt kell felelnie

209
Fotó: illusztráció

A pápai rendőrök befejezték a helyi férfi ellen folytatott nyomozást.

A sértett 2022. január 18-án délután értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik helyi zöldséges üzletben őt egy férfi tettleg bántalmazta. A helyszínre érkező egyenruhásoknak a bejelentő elmondta, hogy röviddel a boltba érkezését megelőzően, az utcán nemtetszését fejezte ki egy férfi viselkedése miatt, aki ezt észlelve utána ment. A helyiségbe érve az általa ismeretlen személy többször megütötte, majd onnan távozott. A nyomozás során a pápai rendőrök azonosították a 45 éves helyi lakost, akit garázdaság és könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak. A férfi cselekményét elismerte, azt utólag megbánta.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!