Lezárt akta: rongálás és garázdaság miatt jártak el a férfi ellen

203
Fotó: illusztráció

 

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát egy 29 éves Pápa-környéki lakossal szemben.

A sértett értesítette a rendőrséget 2021. július 4-én délután arról, hogy egy helybeli ismerőse a település egyik utcájában megrongálta a gépkocsiját, őt pedig tettleg bántalmazta.
A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a 29 éves férfi a kerékpárját a sértett autójára tette, amivel a karosszériát megkarcolta, a jármű ajtajába belerúgott, majd arról egy műanyag alkatrészt letört. A garázda személy ezt követően az őt kérdőre vonó sértettet arcon ütötte és combon rúgta.

A Pápa-környéki lakost a rendőrök rongálás és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, mely során a cselekményét elismerte, azt utólag megbánta.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!