Teke BL: Indul a regisztráció

327
Fotó: tekesport.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a sportág történetében először április 2-án és 3-án Magyarország ad otthont a teke Bajnokok Ligája négyes döntőnek. Győrben a hölgyek, Pápán a férfiak játszanak majd, a belépés és a mérkőzések helyszíni megtekintése ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 

A szervezők tájékoztatása szerint a gurítások a Pápai Sport Centrumon belül több helyszínen is követhetőek lesznek. A Makkai Miklós-tekecsarnokban közvetlenül a játéktér mellett foglalnak majd helyet a pályán tartózkodó két csapat tagjai, a személyzet és a bírói stáb, míg a fenti, lelátórészről élőben követhetik a nézők a párosításokat, körülbelül negyven helyet bocsátanak a regisztrálók rendelkezésére.

A csarnok mellett lehetőség lesz az előtérben elhelyezett nagy képernyős televízión illetve a Kis Károly-futófolyosón, kivetítőn keresztül nyomon követni az eseményt. Minden sikeresen regisztrált a sportcentrumba lépésekor karszalagot kap, a beléptetést biztonsági szolgálat felügyeli majd. Az előzetes regisztrációk korlátozott létszám erejéig lesznek elérhetőek. Helyszíni regisztrációra, illetve regisztráció nélküli belépésre nem lesz lehetőség.

A mérkőzések az esemény hivatalos YouTube-csatornáján is láthatóak lesznek. Jelentkezni a Magyar Teke Szövetség regisztrációs felületén lehet. További információk: www.tekesport.hu.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!