Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Ultiverseny másodszor

Haraszti Gábor | 2022.03.12.

Az első esemény nagy sikerén felbuzdulva a Pápai Sport Nonprofit Kft. második alkalommal rendezett ultiversenyt a sportcentrumban. A bajnokságot Ihász Tivadar nyerte, a második helyet városunk polgármestere, dr. Áldozó Tamás szerezte meg.

Február közepén első alkalommal gyűltek össze a kártyások a Makkai Miklós-tekecsarnokban, összesen tizenhatan mérték össze tudásukat és szerencséjüket. A szervezők a verseny eredményhirdetésénél hangsúlyozták, a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően lesz folytatás. A péntek kora esti alkalmon huszonegyen vettek részt, akik hat asztalnál foglaltak helyet. Müller Károly szervező érdeklődésünkre elmondta, a verseny célja a sportág népszerűsítése és a játéklehetőség biztosítása volt.

– Minden asztaltól az első két helyezett jutott tovább, majd körről körre feleződött a mezőny. Nagyon jó leosztások voltak, a végére négyen maradtak, izgalomban nem volt hiány, szoros küzdelemben pár pont döntött az első helyek sorsáról. Végül Ihász Tivadar végzett az első helyen, második dr. Áldozó Tamás, harmadik Schmidt Antal, negyedik Horváth László lett.

Müller Károly hozzátette, a verseny maximálisan elérte célját, hiszen összehozta a kártyajáték szerelmeseit, az egész este folyamán nagyon jó volt a hangulat, így tervezik a folytatást, az érdeklődők legközelebb április 8-án mutathatják meg, milyen jól forgatják a lapokat.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: