Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Hetet lőtt a Veszprémnek az U14

Haraszti Gábor | 2022.03.19.

Megyei rangadóval folytatódott az U14-es lány labdarúgó-bajnokság, melyen a dobogóra hajtó Pápai Egyesített Labdarúgó Club a második helyezett Veszprémet fogadta. A derbit magabiztos és jó játékkal a hazaiak nyerték, akik hét alkalommal köszöntek be az ellenfél kapujába.

PELC U14 – VFC USE 7-3 (3-2) Gsz.: Dobos 2, Palatin 2, Kovács, Gulyás 2 ill. Chugyik, Szentmihályi, Tóth

A forduló előtt rosszabb gólkülönbség miatt szorult az ETO FC Győr mögé a PELC, mely 16 egységgel a negyedik helyen állt. A veszprémiek 19 ponttal a MOL Fehérvár mögött a második helyen helyezkedtek el, köszönhetően a pápaiak ellen ősszel aratott 3-0-s győzelmüknek. A tavaszi visszavágón a hazaiak szerezték meg a vezetést, a hatodik percben Kovács Emmáról pattant a hálóba a labda. Három perc alatt aztán fordított az ellenfél, ám a pápaiak nem estek össze, Palatin Dorka duplájával ismét a PELC-nél volt az előny. Szünet után újabb hazai góloknak tapsolhattak a kilátogatók, Gulyás Lorina és Dobos Maja is duplázni tudott, amivel már 7-2-t mutatott az eredményjelző, a 7-3-as végeredmény az utolsó másodpercekben Tóth révén alakult ki.

Egyed Ákos: Nem számítottam ilyen magabiztos győzelemre, gratulálok a lányoknak. Örülök, mert sokat viszontláttam az edzéseken gyakoroltakból, védekezésben és támadásban is sok játékelem visszaköszönt. Hátul stabilak voltunk, az üres területeket jól játszottuk meg, még messze a bajnokság vége, dolgozunk tovább, hogy a dobogó valamelyik fokát el tudjuk csípni.

A PELC a következő játéknapon a Gyirmótot fogadja. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: