Ápold a lelKedd! dr. Almási Kittivel

365
Fotó: Babos Petra

Ápold a lelKedd! címmel indított előadássorozatot a Jókai Mór Művelődési Központ februárban. Az első előadó prof. dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta volt. A sorozat második vendége dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus lesz, holnap 18 órától a színházépületben.

Cseh-Müller Orsolya közművelődési szakember a Médiacentrumnak a program kapcsán elmondta, rengeteg olyan belső elvárásrendszerünk van saját magunkkal szemben, amelyekről nem is tudjuk, hogy irányítanak bennünket. A legtöbbször nem azzal foglalkozunk, milyenek vagyunk valójában vagy szívünk mélyén milyenek szeretnénk lenni, hanem azzal, hogy milyennek kellene lennünk mások szerint. Dr. Almási Kitti humorral fűszerezett és számos gyakorlati példával színesített előadásában segít leszámolni a megfelelési kényszereinkkel és irányt mutat az önazonosság felé vezető úton. Szeretettel várnak minden érdeklődőt a rendezvényre – emelte ki a közművelődési szakember.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!