Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Városunkban járt Gulyás Gergely

Pintér-Papp Eszter | 2022.03.25.

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő meghívására ma délelőtt Pápára látogatott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki elsőként Unger Tamás alpolgármesterrel találkozott, majd rövid sétát tett a belvárosban.

Dr. Kovács Zoltán megmutatta vendégének a felújítás előtt álló Nagytemplomot, majd az Esterházy-kastélyt és a Pannonia Reformata Múzeumot is.

– Dr. Kovács Zoltán képviselőtársam hívott meg Pápára és vele jártuk be a várost, ami az elmúlt években szépen fejlődött. Mivel kilenc nap múlva választások lesznek, ennek a látogatásnak természetesen az is célja, hogy Pápán is legyen lehetőségünk találkozni sokakkal és beszélgessünk aktivistákkal és mindenkit biztassunk arra, hogy vegyen részt az április 3-i népszavazáson és választáson – mondta a Médiacentrum kérdésére Gulyás Gergely, majd úgy fogalmazott, a közelgő választás tétje a békés fejlődés. A fejlődés, hiszen két alternatíva között lehet választani: azok között, akik 2002 és 2010 között egyszer már tönkre tették, csődbe vitték ezt az országot, illetve az elmúlt bő egy évtized fejlődése között. Emellett azt is tudjuk, hogy a szomszédunkban kitört egy háború és azok a felelőtlen nyilatkozatok, amelyeket a baloldal tesz ebben a helyzetben, kifejezetten veszélyesek és károsak. Ilyenkor kormányzati tapasztalatra, higgadtságra és nyugalomra van szükség. – Úgy gondolom, mindkét körülmény amellett szól, hogy a jelenlegi kormány kapjon bizalmat a folytatásra. A Fidesz nagy erénye és komoly előnye más pártokkal szemben, hogy nagyon sok olyan képviselőtársunk van, aki 1990 vagy legkésőbb 1998 óta aktív, ők éppen ezért mindenki másnál jobban ismerik a választókerületüket és sokat tettek az ott élők érdekében. Dr. Kovács Zoltán is ebbe a körbe tartozik, neki ez lesz összességében a 13. választása, bízunk abban, hogy a 13 lehet szerencsés szám is – mondta a miniszter.

Dr. Kovács Zoltán hangsúlyozta, a rövid látogatás alatt mindent nem tudott megmutatni Gulyás Gergelynek, hiszen Pápán nagyon sok értékes dolog van, ezek közül most csak a belváros kincseit tudták megnézni, illetve a kastély felújításának megvalósításra váró új ütemeként a volt Platán szállót is megmutatta a miniszternek.

Gulyás Gergely pápai látogatása után a Somlóra indult, ahol a vár rekonstrukcióját adja át a délelőtt folyamán.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.19.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: