Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Nehéz lesz a javítás a Perutznak

Haraszti Gábor | 2022.03.26.

A BVSC elleni, kiütéses vereséget követően az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a tabella nyolcadik helyén álló Nagykanizsa otthonában igyekszik visszatalálni a helyes útra a Perutz FC. A pápaiak vasárnap 16 órai kezdéssel lépnek pályára.

Három kimaradt ziccer, hat bekapott találat, két öngól és egy kimaradt büntető – röviden így lehetne jellemezni a pápaiak múlt heti mérkőzését. Weitner Ádám együttesének a meccs elején négy perc alatt három gólt lőttek a zuglóiak, amivel gyakorlatilag el is dőlt a három pont sorsa.

– Természetesen visszanéztük a mérkőzést a stábbal és a játékosokkal is, átbeszéltük a hibákat és a problémákat, szerdától pedig már nem foglalkoztunk ezzel a meccsel, előre tekintünk, mert itt a következő feladat, a Nagykanizsa elleni találkozó – mondta Weitner Ádám vezetőedző.

A Bányász idén négy győzelemnél tart, legutóbb Sopronban nyert, amivel mindössze négy ponttal van lemaradva a pápaiaktól, izgalmas összecsapásra van kilátás. Ebben a harcban a pápai edző szinte a teljes keretre számíthat, hiszen beteg és eltiltott sincs, egyedül Gasztos Martin hiányzik, aki bokasérüléssel bajlódik.

– Nagykanizsán minden csapatnak nehéz nyerni, egy olyan együtteshez utazunk, mely elég masszív játékot játszik – folytatta a pápai edző. – Bízom benne, hogy ki tudunk egyenesedni, elszántak leszünk és belőjük a helyzeteinket. A heti edzésmunka során láttam az elszántságot és a bizonyítási vágyat a játékosokon, bízom benne, hogy ez pontokban mutatkozik majd meg.

A mérkőzés Práth Dávid játékvezető kezdő sípszavára március 27-én 16 órai kezdéssel indul a Nagykanizsai Olajbányász Stadionban.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: