Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Győzelmi esélyt szalasztott el a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2022.03.27.

A BVSC elleni nagyarányú vereséget követően ponttal tért haza Nagykanizsáról a Perutz FC, mely a 71. percig kétgólos előnyben futballozott, végül azonban meg kellett elégednie az egy ponttal.

FC Nagykanizsa – Perutz FC 2-2 (0-1) Gsz.: Kószás, János ill. Hajnal, Németh B.

A kezdő sípszót követően a hazaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, mezőnyfölényben futballoztak, igaz veszélyt nem jelentettek Dénes kapujára. A 15. percben Szabó lövését tolta fölé a pápai hálóőr, a félidő derekán ismét Szabó veszélyeztetett, aki a jobb kapufát találta telibe, szerencsére a labda a lécről kifelé pattant. A 38. percben első helyzetéből megszerezte a vezetést a Perutz, Hanzl szerzett labdát, majd egyből indította Hajnalt, aki a kapu jobb sarkába lőtt, megszerezve első találatát Perutz-mezben, 0-1. Fordulás után hamar megduplázta előnyét a Pápa, az 55. percben egy kisszögletet követően Katona tekerte be a játékszert, az ötösnél Németh emelkedett a legmagasabbra, aki a rövidbe fejelt, 0-2. A 72. percben szépített a hazai alakulat, egy kapu előtti tűzijáték során nem sikerült felszabadítani, ide-oda pattogott a labda, majd Kószás kapott egy lekészítést, ami a lábak között utat talált a jobb alsóba, 1-2. A gól után érthető módon még nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt a Nagykanizsa, aminek a 85. percben lett meg az eredménye: egy beívelés után Németh rúgta fel János Norbertet, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest a sértett a balra vetődő Dénes mellett a kapu jobb oldalába gurította, 2-2. A hátralévő időben is nyomás alá helyezte ellenfelét a Bányász, de újabb találat már nem született.

Weitner Ádám: A kezdeti fásultság után jól beleálltunk a meccsbe, s minden úgy folytatódott, ahogy azt előzőleg elterveztük. Kezünkben volt a győzelem, de a játékosaimnak rutint kell még szerezni és meg kell tanulni, hogy az ilyen meccseket le kell tudni zárni. Helyzet nélkül buta gólokat kaptunk.

Gombos Zsolt: Az eredménnyel nem vagyok elégedett, de nem szabad elfelejteni, hogy kétgólos hátrányból álltunk fel. Győzni szerettünk volna, az első és második játékrészben is fölényben voltunk, többet birtokoltuk a labdát, de a támadóharmadra elfogytunk. Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, most sem fogok, maradjunk annyiban, hogy vissza kell néznem a bekapott gólokat.

FC Nagykanizsa: Borsi – Kovalovszki, Simon (Varga 67.), Pál, Török (Kollár 67.), Kovács, Bagó (János 46.), Szabó, Lőrincz (Kobra 67.), Major, Kószás. Edző: Gombos Zsolt.

Perutz FC: Dénes – Kalász, Zsirai, Németh, Nagy T. – Bence, Katona (Iványi 75.), Nagy Z. (Szilágyi 75.), Hajnal (Márton 69.), Hanzl (Molnár 86.)- Oláh (Jurik 86.). Edző: Weitner Ádám.

A Perutz FC április 3-án 17 órától a MOL Fehérvár II-t látja vendégül.


  • Friss hírünk
    Videó
    Múltidéző

    Múltidéző 2024.03.29.

    Események ezen a napon a következő évekből: 2009

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: