Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Hétvégén Pápán rendezik a teke Bajnokok Ligáját

Haraszti Gábor | 2022.03.31.

Április 2-án 11 órától a Zerbst – Neumarkt mérkőzéssel indulnak a Makkai Miklós-tekecsarnokban a teke BL Final Four küzdelmei. A nap második mérkőzésén a Raindorf a Podbrezovával találkozik.

A sportág és az ország számára sporttörténelmi jelentőségű eseményen két német, egy szlovák és egy osztrák csapat játékosai gurítanak városunkban. Jó példa a párosítások iránti érdeklődésre, hogy csarnokba szóló jegyek harminc perc alatt elfogytak, azon érdeklődőknek viszont, akik eddig nem regisztráltak az online szurkolói felületen, lehetőségük van a helyszínen is regisztrálni és belépni a versenyhelyszínre, de kizárólag a kivetítő területre. A kivetítőkön a csarnokban történtek élő közvetítését láthatják és lehetőség van a büfé szolgáltatásainak igénybevételére is. Szombaton 11 és 15 órai kezdéssel az elődöntőket bonyolítják le, a bronzmeccs vasárnap 9:00, a finálé 12:30-kor kezdődik.

– A final four lebonyolítása felelősség és küldetés is egyben. Azt várom ettől az eseménytől, hogy közelebb kerül a tekesport az emberekhez, és Európa is felfigyel a magyar pályákra és lehetőségekre. Sajnos magyarországi csapat nincs a döntőkben, de számos magyar játékosért és egy magyar csapatért szurkolhatunk két napig. Nem jöhetne létre ez a kupadöntő Győr, Pápa és a nemzetközi tekeélet együttműködése nélkül – mondta Pintyőke Marcell, a Magyar Tekeszövetség elnöke, aki egyben a nemzetközi szövetséget is irányítja.

Pápán a férfiak, Győrben a hölgyek négyes döntőjét rendezik.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: