Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Fontos a gyermekek védelme

Pintér-Papp Eszter | 2022.04.01.

A választási kampány során talán kevesebb figyelmet kapott a gyermekvédelmi népszavazás, holott rendkívül fontos témáról van szó – mondta mai sajtótájékoztatóján dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, a Fidesz-KDNP országgyűlésiképviselő-jelöltje.

Dr. Kovács Zoltán úgy fogalmazott, Nyugaton az élet legalapvetőbb, legbiztosabb pontjait kezdi ki és akarja átrendezni az új genderőrület. Meg akarják változtatni a hagyományos életfelfogást, azokat a sarokpontokat, amelyek az emberek számára a biztonságot jelentik. Az ellenzék hatalomra kerülését követően azonnal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt, a Fidesz-KDNP azonban szeretné megvédeni a gyermekeket, ezért nagyon fontos a népszavazás. A képviselő hangsúlyozta, ebben a kérdésben, a hagyományos család- és életfelfogás között nincs jobb- és baloldali választóvonal. A baloldal arra buzdítja az embereket, hogy érvénytelen szavazatot adjanak le a népszavazáson, ezért mindenkinek, akinek számít kiskorú gyermekei, unokái védelme, április 3-án a népszavazási íven a gyermekek védelme érdekében fontos, hogy 4 nemmel szavazzon.

Dr. Kovács Zoltán az április 3-i országgyűlési választások kapcsán úgy fogalmazott, a választás még nem lefutott, támogatóiktól azt kérik, mindenképpen menjenek el szavazni és a hasonlóan gondolkodókat is buzdítsák a választáson való részvételre.

– Harmadikán szavazzanak a harmadikra, ott az én nevem található, a listás szavazáson pedig a jobb oldalra, ahol a Fidesz-KDNP listáját találják a választópolgárok! Fontos, hogy mindenki vigye magával a személyi igazolványát és a lakcímkártyáját, mert csak így szavazhatnak – mondta dr. Kovács Zoltán.  





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: