Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Grőber Attila leadta szavazatát

Pintér-Papp Eszter | 2022.04.03.

Hétfőtől másik Magyarország lesz – mondta Grőber Attila, miután leadta szavazatát a Pápai SZC Acsády Ignác Technikum Szakképző Iskolában kialakított szavazóhelyiségben.

Az Egységben Magyarországért ellenzéki pártszövetség országgyűlésiképviselő-jelöltje a sajtó kérdésére elmondta, úgy gondolja, hogy magas lesz a részvételi arány a választáson, ő 75-80 százalékos részvételt vár. Grőber Attila úgy fogalmazott, örömmel töltötte el, hogy a szavazóhelyiségbe belépve sok mosolygó emberrel találkozott és jó lenne, ha ezt négy éven át fenn tudnánk tartani.

– A jelenlegi ellenzéktől nem lehet elvitatni, hogy keményen dolgoztunk az elmúlt néhány hónapban és büszke vagyok azokra, akik segítettek, akik heteket áldoztak az életükből arra, hogy a kampánycsapatom tagjai legyenek én pedig büszke vagyok arra, hogy az ellenzéki együttműködés részese lehettem – hangsúlyozta a jelölt, aki arról is szólt, hogy nagy a tétje a mai napnak, az elmúlt évtizedekben csak az 1990-es és a 2002-es választás hasonlítható a mostanihoz. A valódi tét, hogy az európai integráció része leszünk-e, vagy elszigetelődünk. Emellett, attól függetlenül, hogy ki nyeri a választást, komoly gazdasági kihívások állnak előttünk. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: