Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Dr. Kovács Zoltán leadta szavazatát

Pintér-Papp Eszter | 2022.04.03.

– Reménykeltő ez a szavazás, a magam részéről az elmúlt négy évben és a kampány idején is minden munkát elvégeztem, ami lehetséges volt – mondta néhány perccel ezelőtt dr. Kovács Zoltán, a Fidesz-KDNP országgyűlésiképviselő-jelöltje, miután leadta szavazatát a Napsugár Bölcsődében kialakított szavazóhelyiségben.

A képviselőjelölt hangsúlyozta, sokszor volt lehetősége találkozni a választókerület településein élő választópolgárokkal és azt tapasztalta, hogy a vidéken élő emberek rendkívüliek, tisztességesek, dolgosak és mindent megtesznek a településükért. – Ők is nagy segítségemre voltak és a segítőim is, akik a kampányidőszakban folyamatosan dolgoztak és mindent megtettek azért, hogy számunkra eredményes legyen a választás. Én is ebben a reményben dobtam be a szavazócédulát – mondta dr. Kovács Zoltán, aki arról is szólt, hogy hetedik alkalommal méretteti meg magát országgyűlésiképviselő-jelöltként, mindig nagy volt a tétje a választásnak, de most rendkívüli helyzetben vagyunk, hiszen a szomszédban háború dúl és ilyenkor a béke és a biztonság a legfontosabb és az, hogy ne sodródjunk bele a háborúba. Ehhez egy kiszámítható, nyugodt kormányzásra van szükség, nem össze-vissza beszédre.

Azzal kapcsolatban, hogy milyen eredményt vár, a képviselőjelölt úgy fogalmazott, nem jós, de azért indult a választáson, hogy nyerjen és képviselje azokat az embereket, akik megbíznak benne. Úgy érzi, megvan az esély arra, hogy nyerjen a Fidesz-KDNP pártszövetség és arra is megvan az esély, hogy ő megnyerje a választást. – Ahogy többször fogalmaztam, a 11-es ponton van a labda, de ahhoz, hogy gól szülessen, neki kell futni, ki kell támasztani, át kell vágni a kapust és a labdának át kell gurulni a gólvonalon és csak akkor nyertünk – mondta dr. Kovács Zoltán.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: