Dr. Áldozó Tamás is leadta szavazatát

546
Fotó: Babos Petra

Dr. Áldozó Tamás polgármester 12 óra előtt nem sokkal adta le szavazatát a Vajda lakótelepen, a Csodavár Evangélikus Óvodában kialakított szavazóhelyiségben.

A polgármester a Médiacentrum kérdésére elmondta, a választás tétje, hogy megalakul-e a negyedik Orbán-kormány és az a munka folytatódik-e, ami 2010-ben elkezdődött.

– Azt gondolom, fontos lenne, hogy ne szakadjon meg ez az ív, s további esélyt kapjon az Orbán-kormány, hogy folytathassa a nemzetépítő munkát. Én nem szeretnék semmilyen újdonságot kipróbálni, nem szeretném, hogy meglepetés érjen bennünket. Remélem, a Fidesz kormányoz majd április 4-e után is – emelte ki a polgármester, aki hozzátette, természetesen mindkét szavazáson részt vett, hiszen úgy gondolja, ha kérdezik, válaszolni kell, s szerinte egyértelmű válasz adható a feltett kérdésekre. Elmondta, nem igazán érti, ha valaki érvénytelenül voksol a népszavazáson, hiszen a kérdések nem bonyolultak.

A Fidesz helyi elnökeként arra számít, hogy dr. Kovács Zoltán lesz az országgyűlési képviselő továbbra is és arra, hogy a Fidesz-KDNP a pártlistán is győz városunkban csakúgy, ahogy az egész választókerületben. Úgy érzi, a Fidesz-KDNP esélyei jók az országban, szép eredményeket vár, s bízik abban, hogy biztos többséget szerez a Fidesz a parlamentben.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!