Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Ismét győzött a Perutz

Haraszti Gábor | 2022.04.03.

Az NB III-as labdarúgó bajnokság 28. fordulójában a házigazda Perutz FC két góllal legyőzte a vendég Mol Fehérvár II-t. A hazaiak részéről Márton Adrián és a sérülésből visszatérő Szilágyi Adrián volt eredményes.

Két, nyeretlen bajnokit követően a három pont reményében lépett pályára a Perutz FC, az ellenfél a 13. helyen álló Mol Fehérvár II. volt, mely az NB I-es csapatból egy visszajátszóval érkezett meg a Perutz stadionba. Gasztos Martin kivételével a teljes keret a pápai vezetőedző rendelkezésére állt, aki egy helyen változtatott a múlt heti kezdőhöz képest, Németh helyett Márton kezdett.

Jól kezdte a mérkőzést a hazai együttes, irányította a játékot, melynek köszönhetően a hetedik percben sikerült megszereznie a vezetést: Hanzl jobb oldali beadását Márton 13 méterről belsőzte egyből a kapuba 1-0. A folytatásban kiegyenlítettebbé vált a játék, majd ahogy telt az idő, egyre inkább a Vidi akarata érvényesült, a 38.percben a visszajátszó Kovács lövését tolta szögletre bravúrral Dénes. A második játékrész első említésre méltó eseménye a Perutz második találata volt, két cserejátékos hozta össze a gólt, Szalai indítása Papp fejéről csúszott Szilágyi elé, aki 11 méterről a kapu közepébe lőtt 2-0. A hátralévő időben előbb Vintonji próbálkozását hárította Dénes, majd Bihari lőtt a jobb felső mellé. A 82. percben reklamálásért Weitner Ádámnak kellett elhagynia a kispadot, a Perutz jó helyzetkihasználással megérdemelten nyert.

Szalai Tamás: Az első 15 percben gyengén futballoztunk, gólt is kaptunk emiatt, aztán összeszedtük magunkat, agresszívabb lett a védekezésünk, támadásban azt csinálták a srácok, amit megbeszéltünk. A második félidőre a Pápa kontrákra rendezkedett be, többet birtokoltuk a labdát, de nem tudtunk betalálni, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy hibánkat kihasználta az ellenfél.

Weitner Ádám: Az első húsz perc tetszett, frissek voltunk, letámadtunk, és lőttünk egy szép gólt. Ezután átvette a kezdeményezést a Videoton, sokat kellett futnunk labda nélkül, nem tudtuk uralni a játékot. A félidőben nagyobb szervezettséget kértem, ami sikerült is, rúgtunk még egy találatot, amivel eldőlt a három pont sorsa. Feszült meccs volt, de örülök a győzelemnek.

Perutz FC – Mol Fehérvár II. 2-0 (1-0) Gsz.: Márton, Szilágyi

Perutz FC: Dénes – Kalász (Mogyorósi 82.), Bence, Zsirai, Nagy T. –Hanzl, Nagy Z. (Iványi 61.), Katona, Hajnal (Szilágyi 61.) – Márton (Szalai 61.), Oláh (Jurik 70.). Edző: Weitner Ádám.

Mol Fehérvár II.: Dala – Tóth, Rónaszéki, Dénes, Kovács (Farkas 52.), Vintonji (Bozai 79.), Singh (Dékei 52.), Berekali (Bihari 79.), Horváth, Papp, Dinnyés. Edző: Szalai Tamás.

A pápai csapat a következő fordulóban az Érd vendége lesz.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: