Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Parlamenti küszöb fölött a Mi Hazánk

Pintér-Papp Eszter | 2022.04.03.

A szavazatok közel 60 százalékának feldolgozása nyomán született adatok azt mutatják, hogy a Mi Hazánk Mozgalom elérte a parlamenti küszöböt. Takács Máté, a párt országgyűlésiképviselő-jelöltje szimpatizánsai körében várja az eredményeket.

A képviselőjelölt a Médiacentrum kérdésére röviddel ezelőtt elmondta, nagyon örülnek annak, hogy elérték a parlamenti küszöböt, ezzel a választással kapcsolatban kitűzött céljukat elérték. A fiatal politikust meglepte a Fidesz-KDNP nagyarányú győzelme, de úgy gondolja, a baloldali összefogás az utóbbi időben folyamatosan építette le magát.

Takács Máté saját szereplésével is elégedett, hiszen első alkalommal mérette meg magát és ehhez képest jó eredményt ért el. Több szavazótól is kapott üzenetben képeket a rá leadott voksokról és többen gratuláltak már a szerepléséhez, úgy érzi, sokakhoz sikerült elérnie. Politikai pályáját hosszú távon tervezi, készül a 2024-es önkormányzati és a 2026-os országgyűlési választásokra is, ezügyben már folytattak egyeztetéseket.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: