Magyarország jól döntött – Dr. Áldozó Tamás a választási eredményekről

1581
Fotó: Pintér Ádám

A választási eredményeket a Médiacentrum kérdésére dr. Áldozó Tamás polgármester, a Fidesz helyi elnöke a párt pápai eredményváróján értékelte nem sokkal ezelőtt.

– Szép eredmények születtek, jó volt látni. Magam sem hittem abban, hogy 2/3 közeli eredményt érhetünk el. A biztos győzelemben hittem, de abban, hogy ilyen arányban áll mellettünk a szavazópolgárok többsége, abban azért nem – mondta dr. Áldozó Tamás, aki emlékeztetett, amikor leadta szavazatát úgy fogalmazott, a Fidesz győzelmével valamennyi társadalmi csoport nyertese lesz a választásoknak. Úgy gondolja, hogy Magyarország jól döntött.

Az ellenzéki együttműködés eredményével kapcsolatban a Fidesz helyi elnöke arról szólt, legalább három oka van annak, hogy ez az eredmény született. Egyrészt a miniszterelnökjelöltjük személye, mert Magyarországon nem lehet úgy eredményt elérni, hogy nem tisztelem azt, akivel szemben, vagy akivel együtt indulok egy versenyben és Márki-Zay Péter nem tisztelte a vidéki Magyarországot. Másrészt Zelenszkij ukrán elnök minden megmozdulásával a Fidesz győzelméért dolgozott, pedig ő pont az ellenkezőjét akarta elérni. Azzal, hogy az ukrán birodalmi arroganciát sugározta Magyarországra, összekovácsolta a magyarokat. – Harmadszor a pápai közélet is undorodva utasította el azt, hogy a haladó baloldali hagyományt valaki zsidózással próbálja ötvözni – mondta dr. Áldozó Tamás, aki azzal kapcsolatban, hogy nehéz időszak áll előttünk, úgy fogalmazott, állnak a kihívások elé, hiszen egy dolgot szeretnek, dolgozni, amire lesz lehetőségük. Mint mondta, dr. Kovács Zoltánnal az elmúlt közel három évtizedben összecsiszolódtak, mindketten tudják, hogy mit kell hozzáadni ahhoz, hogy jó eredményeket tudjanak közösen elérni. – Én számíthatok rá, ő számíthat rám, hajrá Pápa, szerintem megyünk előre – mondta végül a polgármester.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!