Óvatosan a gombákkal! (Híradó, 2020.10.30.)

177

Az októberi időjárás kedvezett a gombatermésnek, a természetjárók így rengeteg gombafajjal találkozhattak az elmúlt hetekben. Nem lehet azonban elégszer hangsúlyozni, hogy ezeket elfogyasztani csak szakértő vizsgálata után szabad. A piacon kedden és pénteken 7:30 és 10:30 között lehet bemutatni vizsgálatra az összegyűjtött gombákat. Hetényi Endre gombaszakértő hangsúlyozza, hogy csak ezután fogyasszuk el az ízletes ételt.

Óvatosan a gombákkal! (Híradó, 2020.10.30.)

Óvatosan a gombákkal! (Híradó, 2020.10.30.)Az októberi időjárás kedvezett a gombatermésnek, a természetjárók így rengeteg gombafajjal találkozhattak az elmúlt hetekben. Nem lehet azonban elégszer hangsúlyozni, hogy ezeket elfogyasztani csak szakértő vizsgálata után szabad. A piacon kedden és pénteken 7:30 és 10:30 között lehet bemutatni vizsgálatra az összegyűjtött gombákat. Hetényi Endre gombaszakértő hangsúlyozza, hogy csak ezután fogyasszuk el az ízletes ételt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, October 30, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!