Csatorna füstölés (Híradó, 2020.10.30.)

262

Füstöléses eljárással vizsgálja a Pápai Víz- és Csatornamű Zrt. a szennyvízcsatorna rendszert. A szakemberek az önkormányzat megrendelésére végzik a vizsgálatot, a cél, hogy felderítsék, mely ingatlanokról vezetik a csapadékvizeket a szennyvízcsatornába. Ez ugyanis szabálytalan és nemcsak az ingatlanokban tehet kárt nagy esők idején, de a szennyvízkezelés minőségét is rontja.

Csatorna füstölés (Híradó, 2020.10.30.)

Csatorna füstölés (Híradó, 2020.10.30.)Füstöléses eljárással vizsgálja a Pápai Víz- és Csatornamű Zrt. a szennyvízcsatorna rendszert. A szakemberek az önkormányzat megrendelésére végzik a vizsgálatot, a cél, hogy felderítsék, mely ingatlanokról vezetik a csapadékvizeket a szennyvízcsatornába. Ez ugyanis szabálytalan és nemcsak az ingatlanokban tehet kárt nagy esők idején, de a szennyvízkezelés minőségét is rontja.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, October 30, 2020

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!