Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Bemutatkozik a Szélesvíz legfrissebb száma

Huszár Hajnal | 2022.04.06.

Április 7-én, csütörtökön 17 óra 30 perctől tartja a város a Szélesvíz című folyóirat legfrissebb számának bemutatóját. A lapbemutató helyszíne hagyományosan a Városháza aulája lesz. A kilencedik évfolyam első száma – akárcsak a korábbiak – sok különlegességet és érdekes olvasnivalót kínál, a folyóiratot ezúttal is Mátyus Aliz főszerkesztő ajánlja majd az érdeklődők figyelmébe a holnapi rendezvényen.

A folyóirat első alkalommal tematikus tartalommal jelentkezik: a természet lesz a főszereplője, így szó van benne a Bakonyról, a Bakonyerő Zrt-ről, de a város parkosítási törekvéseiről is és persze még számos más téma kapott helyet a lapban.

Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője mindenkit szeretettel invitált a csütörtöki eseményre, úgy fogalmazva, sokan tudják már, hogy semmi máshoz nem hasonlítható hangulata van a Szélesvíz bemutatójának, köszönhetően Mátyus Aliz főszerkesztőnek.

A folyóiratot egyébként már csütörtökön kézbe vehetik az olvasók, hiszen a lapbemutató napján kapható lesz a megszokott helyeken, vagyis az Esterházy-kastélyban, a városi könyvtárban, a Kékfestő Múzeumban, a JMK-ban, valamint a Pannónia Reformata Múzeumban, a Tourinform irodában és az Anna Könyvesboltban – tudtuk meg Boros Katalintól.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: