Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Hétfőtől új helyen működik az adománygyűjtő pont

Huszár Hajnal | 2022.04.07.

Hétfőtől új helyen, a Szent Anna Házban (volt véradó épülete) működik az adománygyűjtő pont – tájékoztatta lapunkat Volstrommer Henriett, az ESZI  Család- és Gyermekjóléti Szolgálatának szakmai vezetője. Mint mondta, a nagy mennyiségű, előre jelzett szállítmányok beérkeztek már, a pápaiaknak pedig szeretnék megkönnyíteni a felajánlások eljuttatását a gyűjtőpontra, ezért a mindenki által könnyebben elérhető belvárosba helyezik át az adományok fogadásának helyét. Változik a gyűjtőpont működési ideje is, április 11-től, hétfőtől péntekig 8-16 óráig fogadják az adományokat.

A szakmai vezető azt kérte a pápaiaktól, aki teheti, továbbra is tegyen felajánlásokat a háború elől menekülők megsegítésére és kárpátaljai testvérvárosunkban nehéz helyzetbe került családok támogatására. Legfőképpen tartós, azonnal fogyasztható készételeket, instant ételeket várnak, ezenkívül pedig női higiéniai termékeket, tisztálkodási felszereléseket.

Mint megtudtuk, az adományokat továbbra is Viskre kívánják eljuttatni, de a felajánlásokból a Pápára érkezett, Ukrajnából menekült családokat is segítik. Jelenleg 48 menekült családdal van kapcsolata az önkormányzatnak, őket érkezésükkor kezdő adománycsomaggal segítik, de a későbbiekben is támogatják őket, ha szükséges. Volstrommer Henriettől azt is megtudtuk, van olyan ukrán menekült család is városunkban, melynél már itt Pápán született kisbaba, őket a pápaiak felajánlásából érkezett babakocsival és babakelengyével is tudták segíteni.

Adománygyűjtő pont 2022. április 11-től:

Szent Anna Ház (Pápa, Anna tér) nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-16 óráig

Az adománygyűjtő számla száma:

KÁRPÁTALJAI TESTVÉRVÁROSUNKÉRT 11748045-15429410-10490000

Információ:

Müller Bernadett 06/30/559-5804





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: