Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Kamaramuzsika

Pintér-Papp Eszter | 2022.04.08.

Kamaramuzsika címmel rendezett ma hangversenyt az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola. A koncert, melynek a Huszár Közösségi Ház adott otthont, igazi zenei csemegének ígérkezett, hiszen növendékek és szüleik, családtagjaik, illetve az intézmény tanárai is bemutatkoztak a közönségnek.

Szili Gabriellától, az intézmény igazgatójától megtudtuk, a mai hangversenyen egyrészt az Alma és fája koncertek hagyományait követve növendékek szüleikkel, családtagjaikkal, tanáraikkal közösen léptek közönség elé, másrészt a tanári hangversenyt is a programhoz rendelték, így létrejött egy komplett, nagy hangverseny.

Szili Gabriella kiváló versenyeredményekről is beszámolt a Médiacentrumnak. A XII. Bedők László Megyei Furulyaversenyen Mesterházy Réka arany, Horváth-Kiss Borostyán Csinszka ezüst minősítést kapott, felkészítő tanáruk Bunda József. A II. Egressy Regionális Trombitaversenyen Csatlós Jácinta arany minősítést kapott, felkészítő tanára Lakner Norbert.

Az igazgató arról is szólt, hogy intézményük Rejtőzködő lélek „Zenelimpia” címmel online országos zenei fesztivált szervez, melyre különböző okokból akadályozott, autista vagy fogyatékos gyermekek jelentkezését várják. A jelentkezés határideje április 12., kedd. A beérkezett videóanyagok értékelését követően a zsűri arany, ezüst, és bronz minősítéssel díjazza a résztvevőket.  





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: