Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Amatőr teke: Az Atlasz Pápa és Magyargencs a bajnok

Haraszti Gábor | 2022.04.08.

Véget ért a Makkai Miklósról elnevezett Pápa és környéke tekebajnokság 2021/2022-es idénye. Az első osztályt magabiztosan az Atlasz Pápa, a második vonalat egypontos előnnyel Magyargencs nyerte.

A két csoportban összesen 13 csapat vett részt, a küzdelmek 2021 őszén indultak és múlt héten fejeződtek be. Az ünnepélyes eredményhirdetésen Müller Károly szervező köszöntötte a résztvevő csapatok képviselőit, akik teljesítményeik jutalmául érmeket és serlegeket vehettek át.

– Az ’A’ csoportban az Atlasz Pápa veretlenül, tízpontos előnnyel végzett az élen, második a Vendéglátó, harmadik az Ugod lett. Egyéniben az amatőröknél Tekán László (276), az igazoltaknál Lendvai András (286) dobta a legjobb átlagot. A ’B’ kategóriában izgalmasan alakultak a vetélkedések, Magyargencs I. mindössze egy ponttal előzte meg Ihász együttesét, harmadik Magyargencs II. lett. Egyéniben szintén Magyargencsre került a legjobbnak járó különdíj, Kasza Gábornak köszönhetően (245,8 fa). Szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt, az amatőr bajnokságot – remélhetőleg még több csapattal – a terveink szerint a 2022/2023-as idényben folytatjuk – vázolta a terveket a szervező.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: