Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Új győztest avattak az ultiversenyen

Haraszti Gábor | 2022.04.09.

Harmadik alkalommal rendeztek ultiversenyt a Pápai Sport Centrumban. A péntek esti partikat követően Magyar Ferenc kapta a győztesnek járó serleget, aki az első fordulóban kevéssel maradt le a győzelemről.

Az eddigi játéknapokhoz képest most vettek részt a legtöbben a versenyen, mint Müller Károly szervezőtől megtudtuk, hat, négyfős asztalnál összesen huszonnégyen foglaltak helyet. Izgalmas leosztásokban és bemondásokban most sem volt hiány, az asztaloktól az első két helyezett jutott tovább.

– Örömteli, hogy folyamatosan nő az érdeklődés, egyre többen vagyunk, ezáltal nő a színvonal is – mondta a szervező. – A játék folytatásában a 12 továbbjutót három, négyfős csoportba sorsoltuk, az asztalgyőztesek kerültek a legjobb három közé. Végül megérdemelten Magyar Ferenc lett az első, aki Bordignon Davidet győzte le. Szeretnénk gratulálni, a folytatást illetően optimista vagyok, bízom benne, hogy hamarosan ismét vendégül láthatjuk a kártyajáték kedvelőit – bizakodott Müller Károly, aki a versenyen a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: