Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PR cikk

Állásbörze? Próbálja ki! – Állásbörze Pápán

X | 2022.04.19.

„Kisvárosi állásbörzék” programsorozat keretében újra állásbörzét szervez a Változó Világért Alapítvány Pápán, április 26-án, a Huszár Közösségi Házban. Ha nincs munkája vagy állást változtatna, esetleg csak tájékozódna az aktuális álláskínálatról érdemes benézni! Ez olyan alkalom, amikor az állást kínáló cégek kilépnek hagyományos kereteik közül és az érdeklődők helyzetét megkönnyítve egy helyen, egy időpontban adnak lehetőséget a személyes találkozásra, megbeszélésre.

Külön előny, hogy nemcsak helyi cégek jönnek, hanem távolabbi városokban lévők is. Ezzel megspórolható sok utazás, ami a cégek egyenkénti megkeresésével járna, illetve eljuthat olyanmunkaadókhoz is, akit talán nem is ismer.

A járvány a foglalkoztatásban is felfordulást okozott az elmúlt időszakban, azonban mostanra újra magára talált a munkaerőpiac, a cégek jelentős számban keresnek munkavállalókat a legkülönbözőbb szakterületeken.

A járványhelyzet okozta hosszú bezártság miatt külön jelentősége van annak is, hogy újra lehetőség van személyes interjúkra, megbeszélésekre, ráadásul most már semmilyen akadálya nincs a rendezvényen való személyes részvételnek!

Több száz állás jelenik meg ilyenkor egy helyen, fizikai és szellemi munkakörökben egyaránt. A személyes beszélgetés alkalmával sok kérdésre kaphat azonnal választ, többek között a munkaidő-beosztásról, utaztatásról, juttatásokról, továbbképzések lehetőségéről, ami alapján akár azonnali döntést hozhat egy-egy kínálkozó állás elfogadásáról.  De az érdeklődők a cégek adatbázisába kerülhetnek akkor is, ha épp nincs számukra adott esetben álláskínálat, így amint újabb pozíció nyílik a munkáltatónál, az elsők között kereshetik őt.

Mindenki számít, minden korosztályt várunk!


  • Friss hírünk
    ZENE

    Egy életszemlélet, melyben nincs lehetetlen

    A koszovói-albán származású angol énekes-dalszerző, Dua...

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: