Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Bajnok a Pápai Vasas SE!

Haraszti Gábor | 2022.04.11.

Hazatérése utáni első évében rögtön bajnoki címet szerzett a Pápai Vasas SE. Tekecsapatunk az NB II-es tekebajnokság utolsó fordulójában Pétfürdőn hódította el a bajnoknak járó serleget.

A forduló előtt a pápaiak 30 ponttal az első, a hazaiak 28 egységgel a második helyen álltak. A vendéglátók az előző körben 6-2-es vereséget szenvedtek a Jobb Dáma SE-től, így a Vasasnak a mérkőzésen egyetlen feladata volt: legalább két csapatpontot szerezni. Ettől függetlenül természetesen Szabados Józsefék szerették volna győzelemmel zárni a szezont. Az első csapatpontra Bódai Ferenc pályára lépéséig várni kellett. A következő pápai pontot Kiss Sándor szerezte, sőt a születésnapját ünneplő Rieger Zsolt teljesítményével már a Vasas vezetett. Az utolsó pároknál Vörös Bence alulmaradt, 3-3 után a több ütött csapatfáért járó két ponttal a hazaiak diadalmaskodtak, de a bajnoki címet így is a pápaiak ünnepelhették.

Péti MTE – Pápai Vasas SE 5-3 (3288-3266)

Szabados József: Tudtuk, hogy vendéglátóink szép eredményeket érnek el hazai pályán, de belekalkuláltuk, hogy előző héten nehéz pályán játszottak és kikaptak. Ráadásul kétszeres teher nyomta a vállunkat, mivel megyei riválisok is vagyunk, ennek ellenére jó a kapcsolat a két csapat között. Valójában nem hajtottunk győzelemre, csupán két csapatpontra, ami a mérkőzés második sorában meg is született. Az utolsó sorban is sikerült egy pontot fognunk, úgy, hogy a végeredmény szoros, huszonkét fás, 5-3-as vereség lett. A csapatból senki sem gondolta volna még az ősszel, hogy mindjárt az első évben bajnokságot nyerünk! Ennyit jelent itthon lenni! És hogy újra van közönségünk, nem is akármilyen.

Pápai eredmények: Szabados József: 562, Bódai Ferenc 585, Magyar Ferenc 553, Kiss Sándor 568, Rieger Zsolt 528, Vörös Bence 470. 


  • Friss hírünk
    ZENE

    A nyelvi határokat átlépő popdíva

    A flamand és szicíliai felmenőkkel rendelkező kanadai énekesnőt, Lara...

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: