Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
KÉK HÍREK

Prevenció és toborzás a Tisza utcai rendőrségi irodában

Pápai Rendőrkapitányság | 2022.04.11.

A bűnmegelőzés hete alkalmából a rendőrök prevenciós tanácsokkal, kerékpár regisztrációval és toborzási tájékoztatóval települnek ki a volt Kilián lakótelepi rendőrségi irodához.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. április 14-én 14 órától 15 óráig a Pápa, Tisza u. 54. szám alatti körzeti megbízotti irodában kialakított bűnmegelőzési információs ponton várják az érdeklődőket, akik számára egy finom kávé mellett hasznos prevenciós tanácsokkal szolgálnak, és bűnmegelőzési kiadványokat adnak át. A helyszínen igényelhető speciális, az érdeklődő lakóhelyére vonatkozó egyéni vagyonvédelmi tanácsadás is, amely – elérhetőség meghagyása esetén – egy későbbi, előre egyeztetett időpontban szakemberek segítségével valósul meg.

Emellett az egyenruhások vállalják, hogy az érdeklődők által a helyszínre hozott kerékpárokat díjmentesen regisztrálják az országos „BikeSafe” kerékpár regisztrációs rendszerben. A regisztráció többek között egy esetleges kerékpárlopás esetén segítheti a kerékpár megtalálását.

Továbbá a rendőrök várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket is, akik számára a képzési lehetőségekről, valamint a jelentkezés feltételeiről adnak felvilágosítást.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Pápai Rendőrkapitányság!





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: