Megszerezte első győzelmét az NB II-ben a PELC

270
Fotó: Haraszti Gábor

A Balatonfüred magabiztos legyőzésével az NB II-es női labdarúgó-bajnokságban megszerezte első három pontját a Pápai Egyesített Labdarúgó Club.

Két sima és négy szoros vereséget követően a Pápai ELC a pontvadászat hetedik fordulójában a Balaton-partiak ellen igyekezett idei első pontjait megszerezni. Tóth Ferenc csapatának volt esélye a jó eredményre, hiszen ellenfelük a pápaiakhoz hasonlóan, győzelem nélkül az utolsó előtti helyen állt. A szombat délelőtti találkozón végül a hazaiak rossz szériája tört meg. Szalay Júlia góljával már a harmadik percben megrezgett a füredi háló, fél órával később Ruska Barbara is betalált. 2-0-s első félidő után Ruska második találatára tíz percet kellett várni, majd 25 perc alatt Gyarmati Renáta mesterhármasával kialakult a 6-0-s végeredmény.

PELC – Balatonfüred 6-0 (2-0) Gsz.: Szalay, Ruska 2, Gyarmati 3

Tóth Ferenc: A hiányzók ellenére magabiztos győzelmet arattunk, jól játszottak a lányok, amiket kértem, betartották. Mindenképp győzelmet szerettünk volna elérni, a csapatra ráfért már egy kis sikerélmény.

A pápai csapat a következő fordulóban az Airnergy FC vendége lesz. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!