Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Játékos sportnap a Pápai Sport Centrumban

Haraszti Gábor | 2022.04.14.

A Pápai Sport Nonprofit Kft. szervezésében sportnapra várták a 7-15 éves korosztályt, a gyerekek a legkülönfélébb mozgásformákkal ismerkedhettek meg, melyhez a Pápai Sport Centrum 3,5 hektáros területe kiváló helyszínnek bizonyult.

A tavaszi szünetet kihasználva a sportcentrum munkatársai ügyességi versenyekkel, sportvetélkedőkkel, kézműves-foglalkozással várták az általános iskolás korosztályt, a nap során ki lehetett próbálni a skate-pályát, a játszóteret, volt streetball, teqball, trambulin, teke és tojásvadászat is.

– Tizennyolcan vettek részt a programokon, sokan most először lépték át az intézmény küszöbét, de voltak olyanok is, akik különböző edzések alkalmával rendszeres vendégeink – mesélte Szabó Bence sportszervező. – Úgy gondoltuk a vezetőséggel, hogy a tavaszi szünet adta lehetőséget kihasználva egy sportnappal bővítjük a sportcentrum színes programjait. Próbáltuk a sportcentrum nyújtotta sportolási lehetőségekkel megismertetni a gyerekeket, népszerű volt a játékos sorverseny, a teke és a skate-pályán is sokan gurultak.

Nagy örömmel vett részt a sporttáborban a kilencesztendős Szanyi-Limperger Áron, akitől megtudtuk, rendszeresen sportol, szabadidejében focizik, úszik, tornászik és kézilabdázik.

– Nagyon tetszett, hogy egy egyhetes tábort egy napba sürítettek, egy percig sem unatkoztunk, mindenkinek csak ajánlani tudom – mesélte az Erkel diákja. – Talán a sorverseny volt a legjobb, de a többi is nagyon tetszett. Sokan voltunk ma, jó volt a hangulat, sokat nevettem.

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U13-as csapatában játszik Csizmadia Benett, akihez nemcsak a labdajátékok álltak a legközelebb.

– Heti rendszerességgel járunk ide erőnléti edzésekre, így nem volt ismeretlen a helyszín. Nagyon tetszett a skate-pálya, hiszen a snowboard, a síelés is nagyon érdekel. Biztos vagyok benne, ha jövőre is lesz ilyen sportnap, eljövök, hiszen sok új barátot szereztem és jó volt a szünetben is mozogni.  





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: