Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Tizenegyesgóllal kapott ki Bicskén a Perutz

Haraszti Gábor | 2022.04.17.

A szerdai, Veszprém elleni mérkőzéshez hasonlóan ismét egy döntetlenszagú mérkőzésen, egygólos vereséget szenvedett a Perutz FC. A Bicske elleni találkozón a pápaiak egy tizenegyesgóllal maradtak alul, ráadásul kapusukat kiállították.

Az eltiltott Nagy Tamás és Iványi Martin, valamint a bokasérüléssel bajlódó Szigeti Ákos nélkül készült a vasárnap kora esti találkozóra a vendég Pápa együttese, mely a sípszót követően magához ragadta a kezdeményezést, többet volt nála a labda, ám komolyabb helyzet egyik kapu előtt sem adódott. Az iram jó volt, olykor oda is értek a kapu elé a csapatok, viszont egyik hálóőrnek sem kellett nagyobb védést bemutatnia. A találkozó kulcspillanata a 65. percben jött el, Dénesnek passzolták hátra a pápaiak a labdát, a hálóőr rosszul vette át azt, ellopták tőle és már csak szabálytalanul sikerült megállítania a ziccerben lévő támadót. A játékvezető azonnal a büntetőpontra mutatott és kiállította Dénest. Csakhogy sérülés miatt Szigetit nem nevezték a meccsre, így a kapuba mezőnyjátékos állt, Jurik Patrik nem tudta hárítani Sóron Tibor pontos lövését, 1-0. A folytatásban négyet is cserélt a Perutz, ám emberhátrányban nem tudott kiegyenlíteni.

Pánczél Roland: Azt gondolom, mi uraltuk a meccset, stabilak voltunk. Elkövettünk egy buta hibát, emiatt hátrányba kerültünk. Tíz ember ellen sem volt helyzete az ellenfélnek.

Bicskei TC – Perutz FC 1-0 (Gsz.: Sóron)

Bicske, 200 néző. V.: Papp. Bicskei TC: Szűcs L. – Lapos, Gaszner, Vékony, Sóron (Kovács Á., 94.), Bori (Wágner, 42.), Dencinger, Vörös (Németh J., 46.), Hirman, Lencsés (Mlinárcsik, 80.), Popovics (Kincses, 80.). Edző: Csordás Csaba. Perutz FC: Dénes – Bence, Zsirai, Szilágyi, Oláh (Mogyorósi, 79.), Hanzl, Hajnal (Márton, 79.), Molnár (Kalász, 79.), Katona, Szalai (Gasztos, 79.), Németh (Jurik, 66.). Megbízott edző: Pánczél Roland.

A Perutz április 24-én 17 órától a Puskás Akadémia II-vel csap össze.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: