Már hallható a Rádió Pápa

4097
Fotó: Pintér Ádám

Megkezdte adását a Rádió Pápa, vasárnap estétől az FM 95,7-es frekvencián hallható a város új rádiója, melynek stábja helyi híreket, információkat és jó zenéket ígér a hallgatóknak.

Ma délelőtt a Médiacentrumban jártunk, ahol a Rádió Pápa stúdiójában az első adásnap izgalmával dolgoztak a munkatársak.

Pénzes Anikó, a Rádió Pápa megbízott vezetője hírportálunknak elmondta, egy kolléganőjük a reggeli műsorban ébreszti a pápaiakat, őt a pápai stúdióból Németh Lóránt követi, aki nyomon követi a napi történéseket és ő az, akihez a hallgatók betelefonálhatnak. Délután lesz egy levezető műsor, este pedig a Médiacentrum munkatársainak közreműködésével magazinműsort sugároznak. Mindezt a tartalmat kiváló, változatos zenékkel színesítik. A zenei palettában a 80-as, 90-es éveken van nagy hangsúly, de megtalálhatók a zenei kínálatban mai magyar zenék és a legújabb slágerek is.

A Rádió Pápa szlogenje Együtt vagyunk. Hallgassuk hát együtt Pápa legújabb rádióját az FM 95,7-en.  

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!