Bringapontok és szervizoszlopok Veszprém megyében

123
Fotó: illusztráció

Hasznos információk a Balaton északi partjára érkező kerékpárosoknak.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával Veszprém megyében immár hét helyen található kerékpáros szervizoszlop és bringapont. A 2022-es biciklis szezon elején összegyűjtöttük, hogy pontosan hol találják meg a kétkerekűvel közlekedők a kerékpárok gyorsjavítására alkalmas oszlopokat:

– Balatonfűzfő, Vasút köz 4.

– Balatonalmádi, Véghely Dezső utca 11.

– Paloznak, Vörösparti sor és 71-es számú főút találkozása

– Balatonakali, Dörgicsei út és 71-es számú főút kereszteződése mellett

– Révfülöp, móló

– Szigliget, Cifra-major előtti kerékpáros pihenő

– Ajka, Hild-park

A telepített szervizpontoknál a bicikliszereléshez szükséges eszközök (pumpa, nyomásmérő, különböző méretű és állítható villás- és imbuszkulcsok) állnak a kerékpárosok rendelkezésére. A szervizpont használata egyszerű és biztonságos. Az oszlop preventív kiadványokat is tartalmaz, amelyekben hasznos információkat olvashatnak az alapvető kerékpártartozékokról, illetve a legfontosabb közlekedési szabályokat is megtalálják rajta.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!