Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Mi a véleménye a Rádió Pápáról?

Babos Petra | 2022.04.21.

Hétfőn reggel megkezdte adását a Rádió Pápa FM 95,7. A város legújabb médiuma helyi műsorral, hírekkel, információkkal és a legjobb zenékkel igyekszik szórakoztatni a hallgatókat. Ezúttal arról kérdeztük a járókelőket, hallgatják-e a helyi rádiót és mi a véleményük róla.

Mayer Attiláné a hét elején már belehallgatott a pápai rádió adásába, amivel elégedett. Mint mondta, nagyon örül, hogy Pápán is van már rádió, hiszen fontos, hogy legyen városunkban is, hasonlóan a többi településhez.  A mosolygós hölgy elárulta, zenét főzés közben hallgat, így hétvégén már biztosan megkeresi a frekvenciát.

– Lényegesnek tartom, hogy friss információkat tudjanak meg a pápaiak az útlezárásokról, balesetekről. Úgy gondolom, az is fontos, hogy értesüljünk a városban ismert személyek halálesetéről – tette hozzá Mayer Attiláné.

Bancsó Zoltán elmondta, ahogy megtudta hétfőn délelőtt, hogy elindult a rádió, azonnal megkereste a frekvenciát és hallgatta az egész család. Nagyon várta már, hogy városunknak is legyen saját adója. Kiemelte, neki nagyon tetszik a Rádió Pápa, hiszen helyi információkat közöl, s a zenei válogatás is kiváló, felesége és kisebbik fia is megtalálja a számára jó slágereket – mondta Bancsó Zoltán, aki hozzátette, ha teheti, autóvezetés és kertészkedés közben is a Rádió Pápát választja mostantól.

Dudás Tamara már több mint fél éve értesült arról, hogy rádió indulhat Pápán, s hétfőn örömmel fogadta a hírt, hogy elindult.

– Szerintem nagyon jó, hogy végre van városunkban is rádió. A zenékkel kapcsolatban jó lenne, ha még több mai sláger csendülne fel. Jó, hogy friss híreket mondanak, s örömmel venném, ha esetleg betelefonálós játékot is indítanának, amelyben Pápával kapcsolatos ajándékokat, belépőket nyerhetnének a játékos kedvűek – fűzte hozzá a fiatal hölgy, aki kiemelte, hétfő óta, amikor ideje engedi, hallgatja az FM 95,7.

Mészáros-Balogh Katalin nem hallgatta még a pápai rádiót, de értesült arról az interneten, hogy elindult a helyi adó.

– Mindenképpen rákeresek a frekvenciára, s hallgatom a pápai híreket, információkat. Szerintem a Rádió Pápával még több emberhez eljut majd az információ, a városi programok ajánlója. Akár hétvégén lehetne kívánságműsor is – tudtuk meg Mészáros-Balogh Katalintól, aki leginkább a retró dallamokat szereti, reméli, sok ilyen jellegű slágert hallhat majd.

Töreki-Felhősi Mártának még nem volt ideje belehallgatni a Rádió Pápa adásába.

– Interneten olvastam már, hogy elindult a rádió. Számomra mindig gondot okozott, hogy sajnos csak utólag értesültem a programokról, s most bízom abban, hogy a helyi rádióból előzetesen is kapok információt az eseményekről – zárta gondolatát Töreki-Felhősi Márta.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: