Megnövekedett katonai járműforgalom

472
fotó: honvedelem.hu

Április 25. és május 13. között Magyarországon rendezik meg a Black Swan nemzetközi különleges műveleti gyakorlatot, ami miatt országszerte megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani – adta hírül a Honvédelem.hu.

A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint a menetoszlopok elején és végén figyelmeztető jelzést használó járművek közlekednek. A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát, egyben a lakosság megértését és türelmét kérik.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!