Kreatív játékot nyert a Szivárvány Óvoda

847

Az egyik hazai webáruház nemrégiben indította útjára a Nyerd meg az óvodádnak ezt a kreatív játékot! című versenyt, melyre az ország számos óvodája, csoportja nevezett. A közösségi médiában meghirdetett szavazásos játékban közel kétszáz óvoda vett részt. Közülük a Szivárvány Óvoda gyűjtötte a legtöbb voksot.

Kovács Helga tagóvoda-vezető elmondta, az egyik szülő hívta fel a figyelmüket a versenyre. Kiemelte, nagy köszönet jár a szülőknek, támogatóknak, akik intézményükre szavaztak, valamint a Fáy András lakótelepi Óvodának, akik szintén voksolásra biztatták a hozzájuk járó gyerekek szüleit.

– Hatalmas öröm ért, amikor tegnap este kiderült, hogy a mi óvodánk nyerte meg a kreatív játékokat. Jóleső érzés számomra tapasztalni azt az összetartást, amit a szülők ebben a játékban mutattak – fűzte hozzá Kovács Helga.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!