Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Három nyeretlen bajnoki után javítana a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2022.04.29.

A Veszprém, a Bicske és a Puskás Akadémia II. elleni vereséget követően a zalaegerszegi fiatalok ellen törné meg rossz szériáját a Perutz FC. Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában Weitner Ádám csapata a 13. helyen álló Zalaegerszeg II. vendége lesz.

A pápaiak legutóbb egy emlékezetes, hat gólt hozó találkozón maradtak alul 4-2 arányban úgy, hogy egy mezőnyjátékos, Jurik Patrik állt a kapuban, ráadásul a 80. percben Nagy Tamást kiállították. Jó hír, hogy Dénes Zsolt csak egymeccses eltiltást kapott, így Zalaegerszegen már ott lehet a kapuban. Mióta Weitner Ádám a pápaiak vezetőedzője, nem volt még példa arra, hogy a Perutz egymást követő három bajnokin vereséget szenvedett volna. Ahhoz, hogy ez megváltozzon, a pápai tréner szerint elsősorban mentálisan kell helyrejönniük.

– Sokat dolgozunk azért, hogy megtörjön a rossz szériánk, ehhez az is kell, hogy mindenki higgyen magában – nyilatkozta a pápai edző. – A ZTE II. jó formában van, az elmúlt fordulóban nagyarányú győzelmet aratott, a Sopront 7-1-re győzte le, hiszen szeretné stabilizálni helyét és bennmaradni az NB III-ban. Tehetséges fiataljaik vannak, a visszajátszók is minőséget képviselnek, de ismét nem az ellenfélre, hanem magunkra koncentrálunk. Bízom benne, hogy koncentrációban, helyzetkihasználásban javulunk az elmúlt néhány bajnokihoz képest.

A találkozót április 30-án 16 órai kezdéssel rendezik a ZTE Arénában.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: