Nem bírt egymással a PELC és a Csákvár

288
Fotó: Haraszti Gábor

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös csapata a Csákvár együttese ellen folytatta a pontvadászatot. A 23. fordulóban a pápaiak közvetlen riválisukkal 0-0-s döntetlent játszottak, amivel továbbra is őrzik ötödik helyüket a tabellán.

A bajnokság hajrájához közeledik az U15-ös bajnokság, Orovecz András tanítványai a kilenccsapatos mezőny ötödik helyén állnak, 12 pontra a negyedik helytől, így a hátralévő meccseken a cél az ötödik hely megtartása. A Csákvárt ősszel idegenben 3-2-re sikerült legyőzni, a visszavágón bár megvoltak a helyzetei a sárga mezes vendéglátóknak, nem született gól.

Orovecz András: Küzdelmes mérkőzés volt, melyen megvoltak a lehetőségeink, hogy itthon tartsuk a három pontot. A gyerekek fegyelmezetten játszottak, megtettek mindent, de a befejezéseknél sok volt a pontatlanság. Az ellenfélnek voltak veszélyes távoli kísérletei, úgy érzem, mi egy kicsivel jobban megérdemeltük volna a győzelmet.

A pápai együttes a következő fordulóban Ménfőcsanakra utazik.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!