Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Otthon javíthat a Perutz

Haraszti Gábor | 2022.05.03.

A legutóbbi négy mérkőzésén egyaránt szoros vereséget szenvedő Perutz FC az NB III-as labdarúgó-bajnokság 34., hétközi fordulójában a tabella utolsó előtti helyén álló Gárdony-Agárdi Gyógyfürdőt látja vendégül. A szerdán 17 órakor kezdődő bajnokira a belépés ingyenes.

Zalaegerszegen újfent az történt meg a pápai csapattal, ami az elmúlt három mérkőzésen: hiába alakítottak ki több helyzetet és játszottak mezőnyfölényben, nem sikerül pontot, pontokat szerezni. A Veszprém, a Bicske, a Puskás II. és a ZTE II. elleni vereséggel Weitner Ádám csapata visszacsúszott a tabella hetedik helyére. Szerdán viszont egy olyan mérkőzés következik, amin csakis a győzelem számít elfogadható eredmények. A 19. helyezett Gárdony-Agárd látogat a Várkert útra, melynek öt fordulóval a bajnokság vége előtt tizenöt pont a hátránya a még biztos bennmaradást jelentő helyhez képest. A szinte biztosra vehető kiesés ellenére, vagy talán épp ezért, jó formában vannak a Fejér megyeiek, hiszen az utolsó négy meccsükből háromszor is győztesen hagyták el a pályát, legutóbb ötöt gurítottak a Sopronnak.

– Olyan mérkőzések vannak mögöttünk, amelyeken legrosszabb esetben is döntetleneket érdemeltünk volna – szögezte le Weitner Ádám, a Perutz edzője. – Vasárnap szeretnénk kellő önbizalommal a bajnokaspiráns Mosonmagyaróvár otthonába utazni, ehhez az kell, hogy szerdán nyerjünk, mindent ennek rendelünk alá. Sokat dolgoznak a fiúk, keményen játszanak, a szerencsefaktort kell mellénk állítani. Nagyon tetszett, hogy a Puskás elleni mérkőzésen – amikor tizenegy mezőnyjátékossal álltunk fel és a csapatnak még jobban kellett a buzdítás – a szurkolók mellénk álltak, kérem a drukkereket, hogy ezúttal is támogassák a srácokat, mert megérdemlik. Megviselte a csapatot az elmúlt négy találkozó, nehéz helyzetben vagyunk, de mindent megteszünk.

A pápaiaknál Németh Bence, Mogyorósi Bálint és Szigeti Ákos továbbra is sérült, Nagy Tamás viszont visszatérhet és Kalász Milán is meggyógyult. A 17 órakor kezdődő találkozót Bana Gergely dirigálja. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: