Megy a finisher

349
Fotó: HuHa

A CKT beton behúzását és annak megkötését követően ma megkezdődött az új várkerti parkoló aszfaltozása. A kivitelezők két réteg aszfaltot húznak be a 3000 négyzetméteres területre, most az alsó 5 centiméter vastag kötőréteg kiépítése zajlik, a 4 centiméteres kopóréteg megépítését pedig jövő hét elejére tervezik. Az új parkolólétesítménynél kialakították a két meglévő parkolóval való összeköttetést és a gyalogosok számára készülő járófelületeket is, ma reggel pedig az öt közvilágítási betonoszlop felállítása is megtörténik.

A kötőréteg behúzásával – ha az időjárás engedi – a hét végére készülnek el az építők, jövő hét elején pedig a felső, úgynevezett kopóréteg aszfaltot húzzák be.

A Várkert szélén, a Gróf út mentén található három parkoló egy létesítményként fog működni és 339 gépjármű egyidejű parkolását teszi lehetővé.

(További részletek a városi fejlesztésekről a Pápa Városi Televízió A város velünk épül című műsorának ma esti epizódjában.)

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!